Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Houten vloer massief grenen declassee

Grenen Declassee houten vloer massief

€ 9,95

Levertijd: 1-3 werkdagen

Eenvoudig zelf te leggen is absoluut de grenen houten vloer. Een massief houten vloer die tevens eenvoudig is in onderhoud. De grenen declassee vloer is in een tweetal afmetingen verkrijgbaar en beide geschaafd en ongestopt. De grenen declassee vloerplanken worden op lengtes van 200 centimeter aangeleverd en zijn voorzien van mes en groef rondom. Werk je grenen vloer geheel naar smaak af door middel van hardwaxolie, lak of een was.

* Vereiste velden

€ 9,95

Details

Mooie houten vloer! Maar waarom een massieve grenen houten vloer?
Deze houten vloer heeft een natuurlijke uitstraling en heeft tevens een oersterke slijtvaste kwaliteitseigenschap. Hierdoor blijft de massieve grenen houten vloer een veel toegepaste vloer welke vrijwel bij ieder type huishouden past kwa stijl. De voordelen van een onbehandelde grenen houten vloer is dat je deze nog geheel naar wens kunt behandelen. Dankzij de mes en groef is deze grenen houten vloer eenvoudig zelf te leggen en uiteindelijk zelfs mee te nemen bij een eventuele verhuizing. Werk de grenen vloer af door middel van een MDF plint recht, met een klassieke kraal of door middel van een grenen plint. De MDF plinten zijn verkrijgbaar in 6, 8 of zelfs 11,5 centimeter hoogte. De massief grenen plint is verkrijgbaar in rechte variant met een hoogte van 6 centimeter of als vlakplint.

Hoe leveren jullie bestellingen aan?
De grenen houten vloer declassee worden aangeleverd op een houten pallet geheel ingeseald met zwarte krimpfolie. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum. Bestellingen kunnen op iedere gewenste werkdag geleverd worden en wordt je tevens een uur voor levering op de dag van lossing gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komt. Ideaal toch! Wil je graag de bezorgtijd weten? Dan is dit mogelijk om door met ons contact op te nemen na 10:00 uur morgens op de dag van lossing, zodat wij je de track & trace tijd kunnen aanreiken. Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tevens tegen gering prijs van € 29,00 mogelijk om de bestelling aan te leveren voor 12:00 uur of juist na 12:00 uur op de gewenste werkdag.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?|
Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.


Ik heb de bestelling ontvangen en nu?
Ga altijd voorzichtig om met de houten vloer, het is immers een natuurlijk product. Nadat je de houten vloer hebt ontvangen is het raadzaam om de houten vloer in je ruimte te laten akclimatiseren. Afhankelijk van de temperatuur adviseren wij de houten vloeren tussen de 2-3 werkdagen te laten akclimatiseren voordat je deze gaat verwerken. Een houten vloer heeft immers in totaal 4 tot 12 werkdagen benodigd om zich geheel aan te passen aan de luchtvochtigheid en temperatuur binnen je ruimte. Verwerk de houten vloer altijd pas indien de ondervloer ook geheel droog is. Bij een cementdekvloer is dit bijvoorbeeld maximaal 2% vochtigheid, echter verschilt dit wederom indien je vloerverwarming hebt of indien je de houten vloer wilt gaan verlijmen. Bepaal hierdoor zeker vooraf op welke wijze je de houten vloer wilt verwerken.

Aanvullende Informatie

Kleur Onbehandeld
Afwerking Geen
Behandeling Onbehandeld
Bewerking Nee
Verbinding Mes en groef rondom
Breedte Nee
Dikte circa 21 mm
Toplaag dikte Massief
Kantafwerking Geen

Klantbeoordelingen

had wat klachten Recensie door Piet van boven
Algemene beoordeling
Prijs-kwaliteitverhouding
Voldoet aan verwachting
had een paar klachten, maar deze werden perfect opgelost. (Geplaatst op 06-11-2013)
vriendelijk Recensie door Ramin R
Algemene beoordeling
Prijs-kwaliteitverhouding
Voldoet aan verwachting
erg vriendelijk personeel dat je goed helpt waar nodig. (Geplaatst op 08-10-2013)

Schrijf je review

Review voor: Grenen Declassee houten vloer massief

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene beoordeling
Prijs-kwaliteitverhouding
Voldoet aan verwachting

Grenen Declassee houten vloer massief

EUR

€ 9,95

3.5

2