Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Eiken vloer

Ben je op zoek naar een betaalbare eiken vloer? Dan ben je bij Houtenvloeren33 aan het juiste adres! Houtenvloeren33 is specialist op het gebied van houten vloeren eiken. Kies je voor een geoliede houten vloer met natuurlijke uitstraling? Of vind je een robuuste, verouderde houten vloeren mooier? Onze houten vloeren specialisten adviseren je graag over de uitstraling, kleur en maatvoering. Voor zowel aannemers, architecten als particulieren leveren en leggen wij in heel Nederland onze houten vloeren. Meer weten over houten vloeren van Houtenvloeren33? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Baarlo.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst 
 1. Houten vloer massief eiken hoevevloer onbehandeld

  € 27,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in een mix sortering tussen A, B en C-sortering. Naast de sortering is de breedte van de planken 180 mm en dikte 20 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 2. Houten vloer massief eiken onbehandeld

  € 27,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in een mix van drie sorteringen. Naast de sortering is de breedte van de eiken vloer 180 mm en dikte 20 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 3. Houten vloer multiplank eiken gestopt en geschuurd click wit

  € 27,00

  Deze eiken multiplank vloer is verkrijgbaar in een mix soertering van A, B en C. De breedte van de planken zijn 190 mm en de dikte is 10 mm met een toplaag van 2 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 4. Houten vloer lamelparket eiken gestopt en geschuurd

  € 33,00

  Deze eiken lamelparket vloer is verkrijgbaar in een mix sortering van A en B. De breedte van de planken is 190 mm en dik 14 mm met een toplaag van 3 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 5. Houten vloer multiplank eiken gestopt geschuurd

  € 36,00

  Deze eiken houten multiplank vloer is verkrijgbaar in drie sorteringen. De meest voorkomende verkochte sortering is de B-sortering.

  - A- Sortering: eiken houten vloer bevat weinig noesten en kleurverschillen;
  - B- Sortering: eiken houten vloer bevat een gemiddeld aantal noesten;
  - C- Sortering: eiken houten vloer bevat meer noesten en kleurverschillen.

  Naast de sortering kun je tevens de breedte bepalen van de eiken houten vloer. Hierbij zijn de mogelijkheden 170 of 220 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 6. Houten vloer massief eiken onbehandeld

  € 37,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in één sortering, namelijk de C- Sortering: eiken houten vloer bevat meer noesten en kleurverschillen. Naast de sortering kun je de breedte bepalen van de eiken houten vloer. Hierbij zijn de mogelijkheden 180 of 220 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 7. Houten vloer massief eiken onbehandeld

  € 37,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in één sorteringen, namelijk de C- Sortering: eiken houten vloer bevat meer noesten en kleurverschillen. Naast de sortering kun je de breedte bepalen van de eiken houten vloer. Hierbij zijn de mogelijkheden 180 of 220 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 8. Houten vloer massief eiken onbehandeld

  € 37,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in één sortering, namelijk de C- Sortering: eiken houten vloer bevat meer noesten en kleurverschillen. Naast de sortering kun je de breedte bepalen van de eiken houten vloer. Hierbij zijn de mogelijkheden 180 of 220 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 9. Houten vloer lamelparket eiken gestopt en geschuurd donker bruin

  Normale prijs: € 45,00

  Aktieprijs € 38,00

  Deze eiken lamelparket vloer is verkrijgbaar in een mix sortering van A, B en C. De breedte van de planken is 190 mm en dik 14 mm met een toplaag van 4 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
 10. Houten vloer massief eiken onbehandeld

  € 39,00

  Deze eiken houten vloeren is verkrijgbaar in één sortering, namelijk de C- Sortering: eiken houten vloer bevat meer noesten en kleurverschillen.

  De breedte van de planken is circa 260 mm. De weergegeven prijs is per m2.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rooster  Lijst