Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Over houtenvloeren33

Houten vloeren hebben een eigen uitstraling met unieke eigenschappen. Houtenvloeren33 levert verschillende houtsoorten zoals massief hout of multiplank. Onze vloeren zijn er in vele kleuren en maten. Multiplank is een product wat geschikt is om zwevend te leggen in appartementen of op bijvoorbeeld vloerverwarming.

Houten vloeren van Houtenvloeren33 zijn zeer sterk, hebben een goede isolatiewaarde en hebben bovenal een fijne warme uitstraling. De planken zijn afgewerkt met een hardwax olie en daardoor bestand tegen vloeistofvlekken. Nadat de vloer is gelegd duurt het ongeveer drie tot zes maanden voordat de vloer zijn definitieve kleur bereikt. Wanneer je de vloer goed onderhoudt kan je hier tientallen jaren plezier van hebben.

In onze grote showroom vind je een ruime aanbod moderne, antieke, klassieke en karakteristieke houten vloeren. Je vindt er houten vloeren in alle soorten en maten. Van hele lichte tinten tot donker gerookt hout. En met verschillende uitstralingen, van strak modern tot nostalgisch verouderd. 


Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij Houtenvloeren33 aan het juiste adres. Van mooie eikenhouten vloeren tot aan grenenvloeren voor de meest voordelige prijzen.