Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket en € 45 per pallet, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder of onze klantenservice. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@store33.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op deze wet zijn wel enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Indien je gebruik hebt gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan je jouw online aankoop niet herroepen noch retourneren.

LET OP! In het geval van kwaliteitsproblemen van jouw levering (jouw klacht valt onder noemer defect of schade), kan je gebruik maken van onze klachtenformulier. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing. Klanttevredenheid staat hierbij altijd voorop.

Je geleverde producten retourneren bij Store33.

Indien je de door Store33 geleverde producten wilt gaan retourneren, controleer producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake blijkt te zijn van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dien je onderstaand retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@store33.nl.

 Retourformulier   Retourformulier

Zodra de door jouw volledig ingevulde retourformulier bij ons binnenkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Retouradres

Store33 B.V.
Broeklaan 22
5931 KR, Venlo
Tel. 085 – 489 06 49
Email. info@store33.nl